EETCAFE ISTANBUL ALMELO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 830 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Istanbul Almelo. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 7:52 Het eten was lauw
12 apr 2024 om 21:40 Eten was weer super lekker en bezorger vriendelijk en optijd
8 apr 2024 om 17:43 Normaal altijd goed eten gisteren niet lekker aardappels rauw weinig vlees brood verbrand
6 apr 2024 om 9:58 Patat was hard en bakje totaal niet goed gevuld als andere zaken, brood stukken aangebrand. En voor 2,5 euro krijg je 2kleine tomaten en 2 dunne pepers van de grill. “Vroeger” goede ervaringen met het restaurant maar Nee voor ons helaas niet weer!
5 apr 2024 om 20:20 Lekker eten. Kwaliteit van het eten is goed. Niet heel warm, maar dat kan ik me voorstellen op een zaterdagavond. Al met heel lekker!
5 apr 2024 om 19:51 We hadden zo op verheugd patat was heel hard en koud. Het brood verbrand . Erg jammer . Veel weg gegooid
5 apr 2024 om 3:03 I always order kapsalon chicken , but this time I ordered two and the fries were dry and burnt. I hope they pay more attention to the quality of the fries because I love this meal so much from them.
4 apr 2024 om 21:20 Very good and tasty
1 apr 2024 om 19:16 Eten was weer heerlijk bezorging vriendelijk en op tijd
31 mrt 2024 om 11:48 Lekker eten!! De Beyti Schotel was top en je krijgt goede porties van alles. Een aanrader
29 mrt 2024 om 21:50 They forgot all sauce on everything even the extra sauce we ordered.
21 mrt 2024 om 20:45 Eten is heel vers. En komt warm aan !